Is het nog oké..?

Een beetje onderhoud plegen aan jezelf kan natuurlijk geen kwaad! We zijn gewend om aandacht te besteden aan bijvoorbeeld vakantie, ons figuur en onze conditie. Persoonlijke coaching kan je helpen als het gaat om een update van je mate van geluk. Steek jij nog goed in je vel? Ben je blij met de resultaten die je krijgt in het leven? En met resultaten bedoelen we je relatie, je gezondheid en je geluksfactor. Is het nog oké, is het redelijk of ben je zelfs even helemaal vastgelopen?

Personal Life Coach

Cees-preek-in-NijkerkVind je een Heart Clinic nog steeds een beetje eng? Dan is een afspraak maken met jouw eigen Personal Life Coach Cees Bots de oplossing. Loop je telkens weer tegen de zelfde problemen aan in je leven? Wil je werken aan je relaties, wil je af van een negatief zelfbeeld, heb je last van stress en vermoeidheid, vind je het moeilijk om van je zelf te houden? Maak dan een afspraak voor een betaalbaar consult.

Tarieven

Coachsessies duren doorgaans een 1,5 uur, en afspraken vinden plaats met een frequentie van eens per twee à drie weken. Soms heb je één tot drie afspraken nodig, soms iets meer, maar altijd zit jij aan het roer en bepaal jij of en hoe verder.

Een gesprek van anderhalf uur is € 100,00 euro. De beste investering is de investering in je zelf.

Prijzen zijn excl. btw

Neem nu contact op

Je kan je direct aanmelden voor een Heart Clinic